search iconhamburger icon

Uputstvo za korisnike

Garancija

uslovi garancije

+

-

Nameštaj Darijana se izrađuje od kvalitetnih, savremenih materijala. Uvek možete da utičete na trajnost i izgled nameštaja čuvanjem, korišćenjem i održavanjem nameštaja na pravi način.

 • Sve naše garniture su predviđene za normalno sedenje. Fotelje su prilagođene za sedenje jedne osobe, dvosedi za dve itd. Garancija ne pokriva štetu prouzrokovanu neuobičajnom visokom telesnom težinom.

 • Na nameštaju se ne sme stajati, niti skakati. Rukonasloni nameštaja nisu namenjeni za sedenje.

 • Nameštaj uvek mora biti na normalnoj sobnoj temperaturi. Vlaga i hladnoća mogu da oštete nameštaj.

 • Premeštajte nameštaj tako što ga dižete, a ne tako što ga gurate po podu.

 • Oštećenja prouzrokovana transportom nisu pokrivena garancijom.

 • Vreme trajanja garancije je 25 meseci.

 • Da bi garancija važila, nešto od originalne dokumentacije mora biti dostavljeno: fiskalni račun, nalog za proizvodnju ili garantni list.

KONSTRUKCIJE, PUNJENJA, MATERIJALI

+

-

Naš nameštaj se izrađuje od kvalitetnih, savremenih materijala.

Ram drvena konstrukcija - osnov našeg nameštaja je drvena konstrukcija koja se pravi od sušene čamovine. Ovaj deo nameštaja je trajan i osigurava kvalitetno sedenje i spavanje. Na osnovu rezultata testiranja u skladu sa najstrožim normama, sa sigurnošću tvrdimo da su naše konstrukcije neuništive ako se propisano koriste.

S obzirom da proizvodimo nameštaj 25 godina, nudimo servisiranje našeg nameštaja. Servisiranje se uglavnom odnosi na promenu punjenja i promenu mebl štofa, a nikada nismo zatekli oštećenu drvenu konstrukciju. Za podlogu koristimo lesonit ili po potrebi šper ploču.

Punjenja: Za sedne delove i delove na kojima se spava koristi dva osnovna punjenja: ŽIČANO JEZGRO I SUNĐER.

Žičano jezgro je pre svega blindirano, što znači da između opruga žičanog jezgra stavljamo trake sunđera. Tako ‘’ušuškano’’postaje čvrsto, otporno, dugotrajno. Po želji kupca ovakvo žičano jezgro može biti dodatno ojačano, stavljanjem ŽICE nagornji deo (deo na kome sedi i spava) i time dobijamo skoro neuništivu podlogu za sedenje i spavanje. U prvim danima korišćenja bi moglo da Vam se učini pretvrdo, ali samo posle nekoliko nedelja bićete zadovoljni udobnošću svog nameštaja.

Nešto novije je džepasto žičano jezgro - svako žičano jezgro je u svojoj komori pa može jednostavnije da se seče po meri, dodatno se oblaže HR sunđerom 4cm sa svih strana. Ovakva podloga je vrlo udobna, pravi je izbor za one koji vole žičano jezgro ali su ipak za nešto mekšu varijantu.

Sunđeri sa kojima radimo su različite gustine i elastičnosti. 35 mikrona gustine za one koji vole  tvrđe podloge, HR 3536 visoko elastičan za one koji vole malo mekšu varijantu, a za one koji vole najmekšu HR 3530.

Kod modela rađenih sa sunđerom postoje rajsfešlusi, pa se ti sunđeri mogu lako izvaditi i zameniti novim posle nekog vremena, ako za to ima potrebe. Darijana rado servisira svoje modele. Jastuci nasloni i dekor jastuci mogu biti punjeni sunđerom iz komada, mešavinom mlevenog sinđera ili silikona I perjem- po želji kupca.

Materijali-mebl štofovi: U ponudi imamo veliki izbor mebl štofova različitih boja, dezena, sastava... Cenovno se razlikuju, pa smo ih podelili u 12 cenovnih kategorija, a najprodavanije su dve kategorije:

 • “A”– STANDARDNA PONUDA  – u ovim materijalima je cena nameštaja najniža; postoji veliki izbor štof karti

 • “B”– ovu kategoriju još nazivamo LUX kategorijom; u ovim materijalima je cena nameštaja viša za oko 10% u odnosu na nameštaj u “standardnim” materijalima; u ovoj kategoriji postoji najveći izbor štof karti.

 • 10% u odnosu na nameštaj u “standardnim” A materijalima; u ovoj kategoriji postoji veliki izbor štof karti.

servisiranje

+

-

Darijana rado servisira svoje korišćene proizvode. Kada za to ima potrebe, menjamo punjenja kako sedalnih delova, tako i jastuka naslona, presvlačimo pojedine ili kompletne komade nameštaja .

Neretko prihvatamo servisiranje nameštaj koji nije iz naše proizvodnje, ali se pre toga svakako uverimo u sam izgled i stanje nameštaja.

Ako Vas zanimaju usluge servisiranja nameštaja, pošaljite fotografiju sa dimenzijama nameštaja na info@darijananamestaj.com

način plaćanja

gotovinsko plaćanje

+

-

Pod gotovinskim plaćanjem podrazumeva se sledeće:

 1. Gotovina (50% avans, 50% neposredno pred isporuku)

 2. Platne kartice (Visa, VisaElectron, MasterCard, Maestro, DinaCard). (50% avans, 50% neposredno pred isporuku)

 3. Uplata preko računa kao fizičko ili pravno lice

 4. Čekovi koji se puštaju odmah (50% avans, 50% neposredno pred isporuku)

dina card
visa electron
maestro card
mastercard

odloženo plaćanje

+

-

Odloženo plačanje podrazumeva plaćanje:

 • Čekovima građana na doloženo do 6 mesečnih rata.

 • Kreditnom karticom Banca Intesa do 12 mesečnih rata.

podaci za identifikaciju

Pun naziv firme: PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU TRGOVINU I USLUGE “DARIJANA“ d.o.o.
Skraćeni naziv firme: “DARIJANA“ d.o.o.

Adresa: Beograd, Zage Malivuk 65a ulica 4, Krnjača, Palilula 11210 Beograd
PIB: 100026675
Matični broj: 06721842
Šifra delatnosti: 36140

Tekući računi: 220-8257-56 ProCredit Banka;   
                           160-171927-44 – Banca Intesa;
                           285-2271000000010-41 AIK BANK;
                        

Telefon i fax: 011 / 2717 363,
Email: info@darijananamestaj.com
Web: www.darijananamestaj.com.

Odgovorno lice: Marija Pavlović
Firma je PDV obveznik.

couch

pratite nas i na
društvenim mrežama

Klikom na „Prihvati“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste poboljšali navigaciju sajtom, analizu korišćenja sajta i pomogli u našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.