search iconhamburger icon

PORTFOLIO

Vaša priča, naša inspiracija

living room

saradnja sa arhitektama

Saradnja sa talentovanim arhitektama predstavlja važnu komponentu našeg poslovanja. Učestvujemo u kreiranju prostora koji prelaze granice običnog i postaju prava remek-dela.

Rezultat ove saradnje je enterijer koji je savršen odražaj klijentove ličnosti i potreba. Svaki komad nameštaja je pažljivo osmišljen i izrađen da zadovolji najviše standarde kvaliteta i estetike.

Arhitekte su katalizatori za stvaranje prostora u kojem se svako oseća kao kod kuće, a njihove vizije inspirišu nas da budemo još bolji i pružamo izvanrednu uslugu.

bedroom

fotografije iz vaših domova

U srcu našeg poslovanja leži strast prema stvaranju nameštaja po Vašoj meri koji odražava vašu jedinstvenu ličnost i pretvara vaš dom u oazu udobnosti.

Ova galerija je posvećena vama - našim dragim klijentima, koji ste nam ukazali poverenje i podelili svoje inspirativne priče.

hotel lobby

HOTELI I APARTMANI

Naša saradnja sa vlasnicima hotela i apartmana odražava našu posvećenost stvaranju prostora gde se gosti osećaju kao kod kuće. Imamo čast da sarađujemo s vlasnicima koji sami biraju naše modele iz raznovrsnog proizvodnog programa, gde mogu pronaći stil koji najbolje odgovara njihovim jedinstvenim prostorima.

Naša misija je stvaranje prostora koji ostavljaju nezaboravan utisak na goste, bilo da se radi o hotelima ili apartmanima. Naša saradnja sa vlasnicima i firmama za opremanje čini nas ponosnim partnerima u ostvarivanju ovih ciljeva.

movie set

fakultet dramskih umetnosti

Naša kompanija se ponosi dugogodišnjom saradnjom sa prestižnim Fakultetom Dramskih Umetnika u Beogradu.

Naša stručnost u proizvodnji nameštaja je postala ključna komponenta njihovih uspešnih projekata u produkciji sitkoma.  

Ova saradnja predstavlja izvanredan primer spoja umetnosti i praktičnih rešenja, a mi smo ponosni što smo deo tog inspirativnog procesa na FDU-u.

artistic couch

IZLOŽBA ENTERIJER EXPO

Ponosno smo predstavili naše kreacije na Enterijer Expo izložbi, na temu temu moderno/tradicionalno. Umetnost u enterijeru je bila centralna tačka izložbene postavke, koju je maestralno dizajnirao arhitekta Nenad Veličković.

Izložba je postavila izazovnu dilemu pred posetioce - da li opremiti svoj dom na moderan ili tradicionalan način? Naši eksponati su pružili odgovore na ovo večno pitanje, predstavljajući spoj modernih i tradicionalnih elemenata.

production

fotografije iz PROIZVODNJE

Zavirite iza kulisa pozornice Darijana.

pogledajte galeriju naših proizvoda

GALERIJA

pratite nas i na
društvenim mrežama

Klikom na „Prihvati“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste poboljšali navigaciju sajtom, analizu korišćenja sajta i pomogli u našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.